Soluții vechi de mii de ani, la probleme actuale

Tratamentele naturiste au o vechime de mii de ani, au fost testate și confirmate, din generație în generație, și, în general, nu au efecte secundare adverse, spre deosebire de multe dintre medicamentele clasice.

Deși sănătatea trupului este o consecință a sănătății sufletului, după cum spune și Sfântul Porfirie Kafsokalivitul – „nu mâncarea, nici traiul bun asigură sănătatea, ci viața sfântă, viața în Hristos” – de multe ori se întâmplă ca trupul să slăbească, să se îmbolnăvească și să necesite tratamente medicinale concrete.

Chiar dacă timpul de vindecare poate fi mai lung în cazul terapiei naturiste, decât în cazul terapiei alopate, oamenii de știință contemporani au descoperit că multe dintre plante sunt la fel de eficiente sau chiar mai eficiente decât medicamentele obținute chimic.

După ce am studiat și testat diverse rețete cunoscute din bătrâni, am elaborat, împreună cu medicii din mănăstirea noastră, propriile rețete, în care am folosit câteva plante preferate: cătina și echinaceea, pentru imunitate, Trei frați pătați, pentru alergii, untul pământului și tătăneasă, pentru vindecarea sistemului osos, pinul și pătlagina pentru afecțiuni pulmonare.

Mulți dintre cei care au cumpărat și folosit produsele noastre ne-au transmis mulțumiri, pentru ajutorul primit în vindecarea bolilor lor (tinctura Suncantin, spre exemplu, a fost de mare ajutor în vindecarea tumorilor, iar Crema pentru hemoroizi și varice s-a dovedit a fi foarte eficientă în cazul multor pacienți cu varice).

Asta ne bucură și ne dă putere, în încercarea de a fi de ajutor celor din jur, prin produsele noastre.


3 Thoughts on Soluții vechi de mii de ani, la probleme actuale
  Măciucă Andreea
  26 Nov 2020
  6:11pm

  Pulberea dentară m-a fermecat pur și simplu, săpunul de lavandă este un alt produs care mi-a plăcut foarte mult, iar lista cu produsele încercate de mine poate continua… Recomand cu încredere produsele biopaltin.

   bio
   2 Dec 2020
   1:04pm

   Ne bucurăm și vă mulțumim.

  IULIAN ELENA
  13 Jun 2023
  5:41pm

  Am luat de la Manastirea Humorului, Salican. Aveam picioarele exagerat de umflate, dupa o calatorie foarte lunga, in combinatie cu o operatie ruptura de menisc, recenta. Dupa doua zile de tinctura, picioarele s-au dezumflat si m-am bucurat de vacanta in continuare. O sa caut pe site o tinctura speciala pentru circulatie venoasa deficitara. Daca Salican mi-a facut asa bine, imi inchipui doar, cum ma va ajuta ceva facut special pentru vene. Multumesc Domnului pentru priceperea daruita spre a ajuta oamenii!

Leave A Comment